Disclaimer

WWW Site Data Protection Statement
Deze website is gemaakt en wordt onderhouden in opdracht van:
Administratiekantoor Terneuzen, Axelsestraat 62, 4537 AL Terneuzen.

1. Aansprakelijkheid
Administratiekantoor Terneuzen is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op deze website zouden voorkomen. Administratiekantoor Terneuzen is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de deze website zijn gelinked .

2. Databescherming
Administratiekantoor Terneuzen respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Administratiekantoor Terneuzen gegevens verzamelt en hoe die gegevens worden gebruikt.

2.1 Persoonsgegevens
Administratiekantoor Terneuzen verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een informatieformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Administratiekantoor Terneuzen toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Administratiekantoor Terneuzen verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen. Administratiekantoor Terneuzen zal deze gegevens niet verstrekken aan derden. Indien u informatie wilt over uw persoonsgegevens of deze bijvoorbeeld wilt laten verbeteren, aanvullen of verwijderen kunt u zich schriftelijk wenden tot: Administratiekantoor Terneuzen, Axelsestraat 62, 4537 AL Terneuzen.

2.2 Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal Dethon gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals de browser versie, het computer bestuurssysteem dat een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

10 juli 2013