Financiële administratie

De financiële administratie is essentieel voor elk bedrijf. Aan de hand van deze administratie kunt u namelijk kijken hoe uw bedrijf in het MKB presteert. En als u weet waar het mis is gegaan – of waar het mis dreigt te gaan – dan kunt u maatregelen nemen om uw bedrijf weer op het juiste spoor te krijgen. Een correcte en actuele administratie beheren kan echter behoorlijk arbeidsintensief zijn. In verband met fiscale verplichtingen dient uw administratie steeds up-to-date te zijn.

Administratiekantoor Terneuzen biedt u diverse oplossingen voor uw financiële administratie. U kunt de administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wat uw wensen ook zijn, wij van Administratiekantoor Terneuzen vinden een oplossing voor u. Zo bent u verzekerd van een financiële administratie die aansluit bij de door u gekozen manier van ondernemen.

Zoals gezegd kijken we samen naar wat de mogelijke opties voor uw bedrijf zijn en welke optie uiteindelijk het beste bij uw wensen aansluit. Wij kunnen u op weg helpen of direct de hele financiële administratie voor u verzorgen. In het laatstgenoemde geval verrichten wij onder andere het inboeken van de boekhouding, het opstellen van tussentijdse overzichten en het opstellen van de jaarrekening voor u.

Wanneer u besluit de volledige financiële administratie aan ons uit te besteden, dan hoeft u dus niet meer op zoek naar een administratief medewerker of een financieel medewerker die u in dienst neemt van uw bedrijf. U geeft gewoon de gegevens door aan Administratiekantoor Terneuzen en wij regelen de rest voor u. Daarbij maken wij gebruik van al onze expertises om een betrouwbare financiële administratie tot stand te brengen.