Salarisadministratie

Wanneer u een eigen bedrijf met personeel heeft, dan bent u verplicht om een salarisadministratie te voeren. Administratiekantoor Terneuzen verzorgt al ruim 20 jaar salarisadministraties voor o.a. het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn u graag van dienst!

Wanneer Administratiekantoor Terneuzen de zorg voor de salarisadministratie u uit handen neemt, dan kunt u een aantal dingen van ons verwachten. Zo verzorgen wij de salarisstroken voor uw personeel en berekenen de loonkosten voor u als werkgever. Daarnaast zorgen wij voor een correcte en tijdige aangifte van de loonheffingen bij de belastingdienst.

Bij het voeren van een juiste salarisadministratie komt nog meer kijken. Indien u bent aangesloten bij een CAO, zal opname van uw personeel in een pensioenfonds verplicht zijn. De werkgever heeft verder een contract nodig met een arbodienst of arbodeskundige en er kan een verzuimverzekering worden afgesloten en vervolgens worden bijgehouden. Indien het CBS gegevens van u wilt hebben, kunnen wij deze informatie doorgeven.

U kunt zelf bepalen welke werkzaamheden u wilt uitbesteden en welke taken u eventueel zelf wilt uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de ziekteverzuimmeldingen bijhouden en de overige werkzaamheden uitbesteden aan Administratiekantoor Terneuzen. Uiteraard is het ook mogelijk om de gehele salarisadministratie te laten uitvoeren door ons kantoor.