Over ons

Administratiekantoor Terneuzen is een kantoor dat u kan voorzien van objectief advies toespitst op uw wensen en mogelijkheden.

Wie we zijn

Administratiekantoor Terneuzen was voorheen actief onder de naam Administratiekantoor ADZ. Dit kantoor was sinds 1974 actief voor bedrijven in het MKB, voor stichtingen en voor particulieren. Sinds februari 2013 is ons kantoor onderdeel van accountant en advieskantoor G.M. van der Meijden in Terneuzen.

Onze werkzaamheden

Als administratiekantoor kunnen wij verschillende zaken voor onze rekening nemen. Zo kunnen we u advies geven dat toegespitst is op uw wensen en uw mogelijkheden. Wij hebben veel kennis van ondernemingsvormen en fiscale zaken en daarom kunnen we u van degelijk, objectief advies voorzien. Daarnaast is het ook mogelijk om secretariële werkzaamheden waaronder ledenadministraties door ons uit te laten voeren. Wij doen dit uiteraard allemaal tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Wanneer u interesse heeft in onze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail door ons contactformulier in te vullen.