Financiële administratie

De financiële administratie bestaat uit vele aspecten. Zo moeten er – naast het bijhouden van de boekhouding – ook tussentijdse overzichten en de jaarrekening worden opgesteld. Een financiële administratie moet betrouwbaar zijn: niet alleen voor uw organisatie, maar ook voor uw (toekomstige) klanten en potentiële kredietverstrekkers, die u in de toekomst gaat benaderen.

U kunt de financiële administratie geheel aan ons kantoor uitbesteden, maar wij kunnen u ook helpen met het opstarten van uw eigen administratie. Nadat u volledig gewend bent aan uw administratie, kunt u zelf de bedrijfsadministratie voortzetten of eventueel een administratief medewerker in dienst nemen.

Voordat u de volledige financiële administratie aan Administratiekantoor Terneuzen overlaat, wordt eerst gekeken naar uw wensen, die vervolgens gekoppeld worden aan de mogelijkheden. Als wij uw financiële administratie verzorgen, dan maken wij gebruik van al onze kennis op belastingtechnisch gebied. U bent er dan zeker van dat uw administratie volledig up to date, begrijpelijk en ordelijk is.

Omdat er eens in de zoveel tijd bepaalde financiële overzichten moeten worden opgesteld, die heel wat know-how op financieel gebied vereisen, doet u er goed aan om Administratiekantoor Terneuzen in te schakelen. Wij kunnen namelijk alle overzichten, inclusief de jaarrekening, begrijpelijk opstellen volgens actuele wet- en regelgeving. Voor uw financiële- en salarisadministratie (en tevens voor al uw belastingaangiften en fiscale vragen) is Administratiekantoor Terneuzen uw juiste partner.