Stichtingen en Verenigingen

Voor stichtingen en verenigingen kan het soms lastig zijn een ordelijke administratie bij te houden, omdat hier vaak veel geld binnen komt en ook weer veel geld uit gaat. En al deze inkomsten en uitgaven dienen uiteraard op juiste wijze geadministreerd te zijn. Het kan echter wel lastig zijn om een goede financiële administratie op te zetten, maar daar hoeft u uzelf geen zorgen meer over te maken. Administratiekantoor Terneuzen heeft namelijk veel ervaring met het opzetten en bijhouden van financiële administraties en alles wat daarbij hoort.

Administratiekantoor Terneuzen kan u adviseren over het opzetten en bijhouden van de financiële administratie voor uw stichting of vereniging, maar wij kunnen deze ook direct deels of in zijn geheel van u overnemen. U kunt uzelf dan focussen op andere belangrijke zaken en heeft geen omkijken meer naar alle financieel administratieve handelingen die verricht dienen te worden.

Wanneer er mensen werkzaam zijn voor uw stichting of vereniging dan dienen hier veel zaken voor geregeld te worden. Er moeten namelijk loonstroken op worden gesteld en het loon moet worden uitbetaald aan de medewerkers. Maar er komt nog veel meer kijken bij het voeren van een salarisadministratie. Wanneer u dit uit wilt besteden, dan kunt u dit aan Administratiekantoor Terneuzen uitbesteden. Met onze jarenlange ervaring op administratief gebied zijn wij in staat voor u een overzichtelijke salarisadministratie te voeren en alle bijkomende taken voor u uit te voeren.

Ook stichtingen en verenigingen krijgen te maken met de belastingdienst. Wij van Administratiekantoor Terneuzen weten alles over eventuele vrijstellingen waarvoor u met uw stichting of vereniging in aanmerking kunt komen. Ook weten wij alle regels op het gebied van aftrekbare zaken en daarom kunnen wij u goed helpen met het doen van de belastingaangifte. Maar ook andere belastingzaken kunnen wij voor u regelen. U doet er daarom goed aan om Administratiekantoor Terneuzen in te schakelen wanneer u de belastingzaken van uw stichting of vereniging wilt uitbesteden aan een administratiekantoor.